Samarbetspartners

Mera mål AB

Ny logga jpegFöreläsningar, utbildningar och workshops i att ha mer kul och samtidigt få bättre resultat.Mera mål AB hjälper företag och individer hur vi når resultat på ett avslappnat sätt, hur vi når längre än tidigare utan att det krävs mer jobb. När vi kan slappna av och fokusera på det som är viktigt upplever vi ofta mindre stress. När vi upplever mindre stress så ser vi klarare och blir bättre beslutsfattare, mer effektiva, mer kreativa och gör bättre resultat med mindre ansträngning.

 

Management Partners

mp
Med MOD och Multikompetens bistår vi ledare att uppnå framgång. MOD beror inte enbart på egen styrka. Kunskap och goda verktyg bidrar till mod.

Management Partners har kunskap och verktyg som bygger upp MOD samt förmåga att åstadkomma varaktiga förbättringar i varje ledarskap och organisation.
Management Partners hjälper med stöd och utveckling av chefer, medarbetare och kan gå in med Interim lösningar vid behov. Management Partners är etablerade i Malmö och Stockholm

 

Nordic Supply Chain Advice

NorNSCA_logo_liggande_RGB_600 - vänsterjusteraddic Supply Chains affärsidé är att erbjuda rådgivnings- och utbildningstjänster inom området inköp, logistik och supply chain management. Vår grundare har sedan början av 90-talet bedrivit utbildnings- och konsultföretag i Norge och Sverige.

Han startade bland annat upp Logistikkhøyskolen i Norge i 1994 som fram till i dag har utbildad flera hundra logistiker i vårt grannland. Sedan 14 år har han varit verksam i Sverige och har i egen regi och i samarbete med nätverksföretag genomförd utbildningar i nordiska företag som t.ex. IKEA, SAAB, Ericsson, Emerson, Kronans droghandel, Flextronics, Møller Bil, Telenor, ABB, Norsk Hydro, Peterson, Volvo m.fl.